Nászajándék ötletek amire nem gondolsz! – FotoBese.com

Nászajándék ötletek Bese Zoltán esküvői fotóstól

Nászajándék Ötletek
Nászajándék Ötletek

Esküvőre vagytok hivatalosak és nincsenek nászajándék ötleteid?

Mit kellene adni a pának? Rengeteget agyalsz és nincs ötleted? Van már otthonuk vagy nincs, és valamiféle élményt kellene adni? Összeszedtem néhányat, tehát nászajándék ötletek:

  • csinálj esküvői slideshow vagy videót a rokon életképeiből!
  • ajándék kupon (bútor, könyv, ruházat)
  • exkluzív borvacsora
  • különleges élmények (hőlégballon, sportkocsi vezetés, rafting)
  • egyedi zeneszám készíttetése

Ha kapcsolatban vagytok az ifjú párral, akkor remek nászajándék ötlet: felajánlható az az esküvő valamelyik szolgáltatójának a kifizetése (vőfély, fotós, zenekar stb.)

Mikor nekem volt az esküvőm az én barátaim összefogtak és közösen adták össze a pénz így közösen egy komolyabb nászajándékot tudtak venni.

Abban az esetben, ha anyagi támogatás mellett döntötök, akkor is érdemes valamiféle személyes nászajándékot adni, mert a pénz személytelen.

Nászajándék ötletek az ifjú pár érdekében:

Készítsetek nászajándéklistát! Ha tételesen felsoroljátok, amire szükség van, biztosan azt kapjátok, ami kell otthon, Így elkerülhető a 3 étkészlet 5 ágyneműhuzat esete is! És hogy hogyan kell a násznép tudtára hozni (ugye hívogatáskor odaadni gáz)? Úgy, hogy létrehoztok egy esküvői balogot. A blog web címét pedig ráteszitek a meghívóra! Az esküvői blogon bármit lehet feltűntetni a menüt vagy az ültetés részletit is meglehet jeleníteni. Ennek az USA-ban hatalmas hagyománya van még facebook alkalmazást is lehet erre vásárolni!

Nászajándék ötletek ből sosem elég remélem segíteni tudtam!